Zie Zo beurs 2019

De Zie Zo beurs 2019.

Via deze weg wil ik iedereen weer op de hoogte stellen dat er in 2019 weer een Zie Zo beurs wordt georganiseerd.

Wat is de zie Zo beurs?

Dit is een beurs voor mensen met een visuele beperking, op deze dag kunnen zij mee doen aan verschillende  workshops en er zijn allerlei bedrijven waar je informatie kan krijgen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Op deze beurs worden ook de nieuwste hulpmiddelen gedemonstreerd,sommige van die hulpmiddelen zijn dan nog maar kort op de markt, maar er worden daar ook dingen bekend gemaakt die nog op de markt moeten komen. Ik heb deze beurs al een aantal jaren bezocht en je leert steeds iets nieuws, ook al kom je er elk jaar.

Het is naast leerzaam en heel veel informatie ook een gezellige dag waar je met het hele gezin heen kan gaan.

Welke data wordt de beurs in 2019 gehouden:

op vrijdag 15 maart en Zaterdag 16 maart 2019.

Waar wordt de beurs gehouden De locatie waar alles plaatsvindt is het Beatrix gebouw te Utrecht.

Hoe kan je aan je kaarten komen:

Dit kan op meerdere manieren. Voor de mensen die al eens eerder zijn geweest wordt je van de kaartverkoop op de hoogte gesteld via de mail.

Je krijgt dan een mail van de organisatie waar ze in bekend maken wanneer de beurs plaatsvindt en waar je de kaarten kan bestellen.

Wil je volgend jaar voor het eerst de zie Zo beurs bezoeken kan je via de website www.ziezo.org je kaarten bestellen.

Via deze website kan je nog meer informatie vinden over het onderwerp van de beurs,welke bedrijven er aanwezig zijn en hoe laat de beurs geopend is en weer sluit.

Lukt het u niet om via de website uw kaarten te bestellen, dan kunt u contact opnemen met de Ooglijn.

Het telefoonnummer van de Ooglijn is : 030-294 54 44.

Bij het kaarten bestellen via internet mag u een bestelling plaatsen van hooguit 4 toegangskaarten, wilt u meer kaarten dan  kunt u nog een bestelling plaatsen met een ander e-mailadres.

De kaarten voor de Zie Zo beurs zijn gratis als je ze bestelt,  Moet u bij de deur nog kaarten hebben dan  kosten ze € 7,50.

Bereikbaarheid:

Het Beatrix gebouw is goed te bereiken met het openbaar vervoer, het busstation en treinstation bevinden zich tegenover het gebouw.

Met de auto heeft u rondom het gebouw verschillende parkeergelegenheden. Houdt u er wel rekening mee dat u voor het parkeren van uw auto moet betalen.

Om het voor u zelf zo makkelijk mogelijk te maken wordt er geadviseerd om met de bus of trein te reizen.

De openingstijden van de beurs zijn:

vrijdag en zaterdag: van 10:00 tot 16:30 uur.

Bij het aanvragen van de kaarten krijg je een plattegrond thuisgestuurd, zo weet je waar de stands te vinden zijn.

Bij deze plattegrond wordt ook het beursmagazine gestuurd, hierin staat heel veel informatie over de beurs die misschien fijn is om van tevoren te weten.