Een begin stukje voor het nieuwe jaar 2015

Nieuwe jaarIn oktober 2013 ben ik begonnen met het realiseren van mijn droom,
ik wilde graag iets doen voor mensen die net als ik slechtziend zijn. En voor mensen die iemand in hun omgeving hebben die slechtziend is.

Daarvoor heb ik toen een plan geschreven, en daarna begonnen met uitwerken bij
Jongerencentrum de Kwinne te Stadskanaal.

Ik heb ervoor gekozen om als eerste mijn website www.speciaalzien.nl te realiseren.
Dit omdat ik dan de meeste mensen via internet kan voorzien van de meest recente
en belangrijke informatie. Dus ben ik in November beginnen met bouwen van deze website, dat viel nog niet mee
.
Eerst moest ik natuurlijk iemand vinden die dat voor mij wilde doen. Die was gelukkig snel gevonden. Maar daarna begon het moeilijkste; het nadenken, over hoe moet het er uit gaan zien, wat moet er precies op komen te staan?

Na daar zorgvuldig mee bezig geweest te zijn, is nu, na een jaar, mijn website helemaal zo als ik wil In September 2014 ging de website dan ook in de lucht.
Daar was ik als website beheerder natuurlijk erg blij mee. Ik kon eindelijk met 1 van mijn dromen realiseren.
En vooral zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met mijn website en hen zoveel proberen te helpen door mijn ervaringen en verhalen te delen.


Als je iets echt wil en je vecht ervoor dan zal het je lukken!!! Ik wil dan ook als beheerder van “speciaal zien” jullie een heel goed 2015 wensen, en ik hoop van harte dat jullie ook in dit jaar nog vaak speciaal komen zien
op mijn website, want ook dit jaar ga ik weer zoveel mogelijk informatie, weetjes, en leuke uitjes voor mensen met een visuele handicap en zonder visuele handicap aanbieden.

Ook start ik dit jaar met twee nieuwe dingen, waar ik jullie ook hard bij nodig ben! Wat dat is en hoe je er aan mee kan doen, houdt de website in de gaten. Natuurlijk kan je ook nog steeds bij mij terecht met allerlei vragen die te maken hebben met slechtziend zijn. Ook dit jaar help ik u daar graag mee.

Vragen kunt u sturen via de vraagbaak in het menu aan de linkerkant, of u klikt hier.