Aankondiging ZieZo beurs 2018

Je kent het misschien al, maar in Maart 2018 wordt de ZieZo beurs weer gehouden.
Na een jaar geen ZieZo beurs gehouden te hebben vond de organisatie het weer tijd om het evenement weer te gaan organiseren.

Dus wordt op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart de ZieZo beurs weer gehouden in
het Beatrix gebouw te Utrecht.
Deze locatie hoort misschien wat nieuw aan, 2 jaar geleden is de organisatie verhuisd van de locatie Expo Houten naar het Beatrix gebouw te Utrecht.

Deze verhuizing van locatie is de organisatie goed bevallen dus wordt het ook komende editie weer in het Beatrix gebouw gehouden.
Daarnaast vind ik zelf het Beatrix gebouw wat centraler in Nederland liggen zodat iedereen er gemakkelijk met het openbaar vervoer kan komen of met de auto.
Het is wel prettig dat als je een evenement bezoekt dat je er ook gemakkelijk naar toe kan gaan.

Wat is de ZieZo beurs.
Deze beurs is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, en deze beurs biedt verschillende hulpmiddelen, workshops en verkooppunten van hulpmiddelen. Het is de grootste beurs van Nederland op het gebied van het visueel beperkt zijn.

Deze beurs is 2 dagen te bezoeken in het Beatrix gebouw. De openingstijden van de beurs zijn:
tussen 10.00 uur en 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur.
Het is echt een informatieve beurs, leuk om een dagje naar toe te gaan; alleen maar ook met het hele gezin. Er is voor iedereen wel iets te zien of te ontdekken.

Mocht je nu denken, daar wil ik heen, dan kan je vanaf donderdag 02-11-2017 je kaarten bestellen via de website www.ziezo.org
of via het telefoonnummer van de ooglijn: 030-2945444.

De kaarten voor de ZieZo beurs zijn volledig gratis te bestellen.

U ontvangt dan een e-mail waar in uw kaarten als bijlage zitten die kunt u dan zelf uitdraaien.
Mocht u willen deelnemen aan een workshop, dan is het mogelijk om via de website van de Ziezo beurs te gaan ontdekken welke workshops er zijn en welke workshop dan het best bij uw wensen past.
Mocht u de beurs gaan bezoeken met het openbaar vervoer, weet dan dat vele winkels goedkope treinkaarten verkopen die de gehele dag te gebruiken zijn.
Dit scheelt wellicht in uw reiskosten.
Mocht u nu de beurs gaan bezoeken met nog iemand weet dan dat je gebruik kan maken van je ov-begeleiderskaart, hiermee reist je medepassagier geheel gratis.

Mocht je nu nog vragen hebben over dit onderwerp, verwijs ik je door naar de website van de ZieZo beurs : www.ziezo.org